Lauluharrastuksesta voimaa arkeen

Sekä minä että Amandan isä olemme laulaneet yhdessä samassa a cappella – lauluyhtyeessä, Drambuiessa, jo kaksitoista vuotta. Yhtye koostuu opiskeluaikaisista ystävistämme, ja lasten tultua olemme ottaneet heidät mukaan laulutreeneihin. Amanda pitää valtavasti musiikista, varsinkin klassisesta musiikista. Ensimmäisen vuotensa aikana hän vietti paljon aikaa myös laulavien vanhempiensa sylissä.

Pukeutumisessa suosin tuohon aikaan itselläni paljon romanttista tyyliä. Noa Noan sifonkipuserot ja -mekot olivat ylläni päivittäin. Amanda vietti paljon aikaa sairaalassa, ja minulle oli tärkeää pukeutua jotenkin muuten kuin verkkareihin. Amanda pukeutui sen sijaan aina mahdollisimman pehmeisiin materiaaleihin ja cooleihin kuoseihin. Molo oli suosikkimerkkimme. Isosiskolta periytyneet tyllihameet eivät oikein sopineet hänelle.

Äitienpäivänä 2017 kolmevuotias Amanda jaksoi kuunnella konsertissa koko Vivaldin Neljä vuodenaikaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s